Cercar Error
Vull col·legiar-me
Sessions Tècniques Pràctica professional

Rehabilitació d’habitatges: exposició i subvencions

Delegació de l'Alt Penedès-Garraf - Vilafranca del Penedès
El Cateb, el Consell Comarcal de l’Alt Penedès i l’Ajuntament de Santa Margarida i els Monjos han organitzat una xerrada informativa sobre els ajuts de la Generalitat per a la rehabilitació d’habitatges amb motiu de la inauguració de l’exposició “Rehabilitem".

El dimarts 4 d’octubre, a les 18 h, a la Masia Mas Catarro de Santa Margarida i els Monjos, es farà la xerrada per presentar la nova línia d’ajuts a la rehabilitació que ha convocat l’Agència de l’Habitatge de la Generalitat de Catalunya i que està oberta fins al 31 de desembre de 2022.

A més, des del 4 d’octubre i fins a l’1 de novembre, es podrà visitar al mateix edifici l’exposició itinerant “Rehabilitem”, que explica quins són els beneficis de fer un manteniment dels edificis (particulars o col·lectius) i d’adaptar-los a les necessitats actuals de confort i estalvi energètic. Aquesta exposició té com a objectiu fomentar la cultura de la rehabilitació d’edificis entre la ciutadania i és una iniciativa de la Gerència de Serveis d’Habitatge, Urbanisme i Activitats de la Diputació de Barcelona.

Detall de l’activitat
Data
4 d’octubre de 2022
Lloc
Masia Mas Catarro de Santa Margarida i els Monjos
Horari
A partir de les 18h.
Preu
Gratuït

PUBLICITAT