Cercar Error
Vull col·legiar-me
Activitat Pràctica professional

Presentació de complements CE3X de suport als treballs #NextGeneration

Cateb - Barcelona
El Consorci Metropolità de l'Habitatge i l'Efinovatic i Saint Gobain presenten en aquesta sessió complements del programa CE3X per al desenvolupament dels teus projectes Next Generation

Video de l'activitat

El Consorci Metropolità de l'Habitatge ha posat a disposició un complement per al programa de Certificació Energètica CE3X.


L'objectiu del complement és calcular diferents propostes de millora energètica d'un edifici existent per donar compliment als tres escenaris definits al RD 853/2021 i que s'exigeix justificar a les convocatòries d'ajuts a la rehabilitació Next Generation.


Per a cada escenari s'obté un informe de millora, un fitxer CE3X amb les modificacions fetes i els tres conjunts de millora introduïts sobre el cas base modelat. Cada informe compta amb un pressupost aproximat de les actuacions.


També presentarem el complement IpSubvenciona que permet oferir assessorament en la selecció i instal·lació de sistemes per a la millora de l'eficiència energètica dels edificis, realitzant la simulació energètica de les mesures de millora implementades en una rehabilitació i analitzant a quines subvencions es tindran accés i en quina quantia.


PROGRAMA:


16:00 h Presentació de la sessió

A càrrec d’Eva Bonet, coordinadora de l’Oficina Tècnica de Rehabilitació de Catalunya del Col·legi de l’Arquitectura Tècnica de Barcelona.

16:05 h Sessió de presentació del complement del CE3X per a les propostes de millora del Llibre de l’Edifici

A càrrec de Jordi Mas, Coordinador de l’Àrea Tècnica del Consorci Metropolità de l’Habitatge.

16:45 h Torn de preguntes

17:00 h Presentació del complement del CE3X IpSuvenciona dirigida als arquitectes tècnics

A càrrec de Penélope González, Responsable de Desenvolupament d’eines per a la Prescripció.

17:40 h Torn de preguntes.

Detall de l’activitat
Data
16 de gener de 2023
Lloc
Plataforma Zoom
Horari
A les 16:00h
Modalitat
Online
Telèfon
93 240 20 60
Email
activitats@cateb.cat

PUBLICITAT