Cercar Error
Sessions Tècniques Pràctica professional

SIKA: Solucions ecològiques en construccions energèticament eficients

Delegació de l'Alt Penedès-Garraf - Vilafranca del Penedès
Apunta't a la xerrada tècnica que els especialistes de Sika faran a la delegació de l'Alt Penedès-Garraf, per parlar de rehabilitació, morters i impermeabilització.

SIKA s'ha convertit en una empresa líder en cadascun dels mercats que actua. Formigó, impermeabilització, cobertes, paviments, segellament, pegat, rehabilitació i indústria.

Sika Espanya participa en l'evolució de sistemes revolucionaris i d'altes prestacions tècniques per a correspondre a una demanda tecnològicament variant i centrada en aspectes puntuals dels diferents mercats de la construcció. A més, compta amb una contínua cooperació amb universitats i institucions que garanteixen una constant actualització.

És una companyia global i està compromesa amb el desenvolupament sostenible, fa honor a les seves responsabilitats oferint solucions ecològiques en construccions energèticament eficients i en vehicles respectuosos amb l'entorn.

Ens parlaran de:

  • Morters de reparació sostenibles
  • Morters anticarbonatació per a solucionar la reparació d'elements estructurals i garantir una major durabilitat a la rehabilitació
  • Sistemes d'impermeabilització de cobertes sostenibles i no combustibles, amb resistència al foc
  • Sistemes SATE
  • Rehabilitació de façanes històriques, reconstrucció d'ornaments, humitats per capil·laritat i execució de façanes amb morter de calç
Detall de l’activitat
Data
4 de juliol de 2024
Lloc
C/Cal Bolet 4 (cantonada C/ Migdia). 08720- Vilafranca del Penedès
Horari
De 17:30 a 19h.
Preu
Activitat gratuíta
Modalitat
Presencial

PUBLICITAT