Cercar Error
Sopars de la Delegació Institucionals

Sopar de col·legiats i col·legiades d’Osona i el Moianès

Delegació d'Osona-Moianès – Vic
Aquest any estem d'aniversari, la Delegació celebra els seus 50 anys!!!! Ja ho tenim tot a punt per celebrar el nostre sopar de col·legiats i col·legiades el proper 14 de juny i us assegurem que serà molt i molt especial.

Ja fa 50 anys que un grup de col·legiats de la comarca va aconseguir que el Col·legi obrís una delegació per tenir més força al territori, generar opinió i simplificar els tràmits administratius. No va ser una feina gens fàcil però finalment el 1974 es va inaugurar la Seu de Vic del Col·legi a la Plaça Major, esdevenint un punt neuràlgic a la vida política, social, cultural i professional de la comarca.

Volem compartir més que mai amb tots vosaltres aquesta celebració i ens agradaria que al sopar d'aquest any hi hagués el màxim de companys i companyes per gaudir d’aquesta vetllada i recordar aquesta gran fita!

El sopar tindrà lloc el divendres dia 14 de juny al Prat Verd de Malla, al bell mig de la plana de Vic, en un espai innovador on conviu l’art i la natura. L’hora de trobada serà a 2/4 de 8 del vespre.

A l’arribada ens espera un globus captiu per poder veure la comarca des de l’aire, mentre fem la benvinguda i l’aperitiu als jardins per posar-nos al dia i a continuació ens entaularem per seguir amb el sopar.

Cal escollir el segon plat al moment de confirmar l’assistència, entre: 

·        Tronc de lluç de palangre farcit de verdures i marisc acompanyat d'olivada amb textura, o bé     

·        Jarret de vedella blanca (mamet) amb full de poma i mâche

Si algú pateix alguna intolerància o al·lèrgia alimentària cal que ho comuniqui també en fer la reserva. 

Com sempre us presentarem als nous col·legiats, i retrem homenatge als companys que celebren els 25 i 50 anys de professió. 

No us perdeu el sopar, hi haurà un fi de festa espectacular a càrrec de Pep Plaza!

El preu del sopar és de 30 € per persona (IVA inclòs).

Us demanem que ens confirmeu la vostra assistència al sopar abans del dia 7 de juny , per correu electrònic a osona@cateb.cat , trucant al 93 885 26 11 o bé presencialment a la Delegació.

Com arribar al Prat Verd de Malla clica aquí (El Prat Nou s/n Malla) 

No hi falteu, us hi esperem!

Patrocinadors

Detall de l’activitat
Data
14 de juny de 2024
Lloc
El Prat Verd de Malla - El Prat Nou
Horari
Ens trobarem a 2/4 de 8 del vespre
Preu
30 € IVA inclòs
Modalitat
Presencial
Telèfon
93 885 26 11
Email
osona@cateb.cat

PUBLICITAT