Cercar Error
Vull col·legiar-me
Sopars de la Delegació Institucionals

30è Sopar delegació Vallès Occidental

Delegació del Vallès Occidental – Terrassa
Al Vallès Occidental celebrem el 30è aniversari de la Delegació i volem que en formis part! Serà el proper divendres 7 d'octubre, a les 20:00 h. Reserva ja la teva plaça!

El passat divendres 7 d'octubre, va tenir lloc el 30 sopar de la Delegació. Aquest any amb més il·lusió que mai, ens hem retrobat després de dos anys i hem celebrat el 30 ANIVERSARI. 

La trobada va ser presidida pel delegat del Cateb del Vallès Occidental, Bernat Navarro, pel president del Cateb, Celestí Ventura i pel Regidor d’Arquitectura i Urbanisme, Medi Ambient i Sostenibilitat i Energia, Carles Caballero. 

També ens van acompanyar el senyor Antoni Palet, President del Gremi de Constructors del Vallès en representació de Cecot, Fermín Aparicio, Delegat del Vallès del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya, Francesc Figueras, President de l’Associació del Vallès del Col·legi d’Enginyers Industrials de Catalunya, Melquíades Garrido, President del Gremi de Constructors d'Obres de Sabadell i Comarca i Enric Saiz, Secretari del Gremi de Constructors d'Obres de Sabadell i Comarca. També hi van assistir membres de la Junta de Govern del Cateb i les diferents comissions territorials.

En el transcurs de l’acte es va donar la benvinguda als nous col·legiats (Fèlix García Pérez, col·legiat número 15270 i Berta Enrich Serra, col·legiada número 15233). També es va fer el ben merescut reconeixement als col·legiats que enguany compleixen els seus 25 anys de trajectòria professional (Vicenç Domingo Morros, col·legiat número 8551), així com als 50 anys de trajectòria professional per (Rafael Devis Ortega, col·legiat número 3424, Lluís Sanitjas i Arcarons, col·legiat número 3472, Antoni Julià Ribas, col·legiat número 3524, Josep Baquer Sistach, col·legiat número 3540, Joaquim Marín i López, col·legiat número 3547). 

Per finalitzar vam gaudir moltíssim del silence adventure, un discoteca improvisada però guiada amb cascos sense fils, on vam deixar anar la imaginació i un sens fi de riures i complicitat.

No us perdeu el vídeo del sopar!

Detall de l’activitat
Data
7 d’octubre de 2022
Lloc
Plaça Vapor Ventalló de Terrassa
Horari
A les 19:00 h visita guiada pel centre històric de Terrassa A les 20:00 h Recepció pel sopar
Preu
Preu col·legiat: 25€ Preu acompanyant: 25€ Preu júnior (fins 30 anys): 15€
Telèfon
93 780 11 10
Email
caateeb.voc@apabcn.cat

PUBLICITAT