Cercar Error
Vull col·legiar-me
Sessions Tècniques Pràctica professional

Sistemes d’Impermeabilització d’última generació. Presentació pràctica

Cateb - Barcelona
Taller pràctic on parlarem dels diferents sistemes constructius compatibles amb el sistema Ultraflex (coberta plana, coberta inclinada, coberta invertida, coberta enjardinada, impermeabilització estructural, impermeabilització de pàrquings i paviments industrials, etc.) i acabat.

L’objectiu del taller es donar a conèixer el sistema d’impermeabilització UltraFlex que ha estat desenvolupat amb l’objectiu de facilitar el control d’obra pels tècnics i caps d’obra i que evita errors d’aplicació en obra real (t’interessa si ets Arquitecte Tècnic / Cap d’obra).

Eagle Group (www.eagle-waterproofing.com) és un fabricant britànic d’impermeabilització líquida d’alt rendiment, molt enfocat a I+D+i per a fer evolucionar els sistemes actuals, desenvolupant sistemes tècnics que siguin més efectius, més ràpids i més senzills d’aplicar que els que tenim avui en dia disponibles en el mercat.

Durant el taller podran conèixer mitjançant una pràctica el sistema d’aplicació wet-on-wet, que permet deixar una superfície impermeabilitzada en un sol día de feina i obtenir una vida útil de més de 25 anys. Aprendran també a controlar, a simple cop d’ull, els treballs d’impermeabilització per assegurar que els gruixos de la membrana son els correctes, gràcies a la utilització de l’Eagle Matting.

Parlarem dels diferents sistemes constructius compatibles amb el sistema Ultraflex (coberta plana, coberta inclinada, coberta invertida, coberta enjardinada, impermeabilització estructural, impermeabilització de pàrquings i paviments industrials, etc.) i acabat Cooltop Blanc Reflectant en ares de l’eficiència energètica). Garanties disponibles de 10 a 25 anys.


  • Sistema Ultraflex, aplicacions en impermeabilització i rehabilitació energètica. Gemma Mogas, Direcció General Eagle Waterproofing / Daniel Martinez, CEO Eagle Grup
  • Pràctica Aplicació wet-on-wet Ultraflex / Cooltop per a rehabilitació energètica. Tècnic Eagle Waterproofing


 

Una iniciativa de

Detall de l’activitat
Data
24 d’octubre de 2023
Lloc
Cateb (Bon Pastor 5 · Barcelona) · Aula sala d'exposicions, planta baixa
Horari
de 16 a 18:00h
Preu
gratuït
Modalitat
Presencial
Telèfon
93 240 20 60
Email
activitats@cateb.cat

PUBLICITAT