Cercar Error
Sessions Tècniques Pràctica professional

Impuls-AT: Gestió de la rehabilitació. Circularitat i residus

Cateb - Barcelona
Taller pràctic on aprofundirem en la gestió global d’un projecte de rehabilitació integral, prescrivint, la millor solució per als ocupants de l’edifici. Amb les jornades "Impuls-AT" iniciem una sèrie de sessions dedicades a conèixer diferents sistemes constructius i instal·lacions que poden aplicar-se a l’edifici existent, amb l’objectiu de rehabilitar-lo energèticament.

Si vols assistir presencialment has de fer la inscripció a través de la web OTR. Per a la inscripció cal identificar-se prèviament a l’OTR aquí i a continuació formalitzar la inscripció.


Ha arribat el moment de rehabilitar els edificis amb un enfocament que busqui maximitzar la reutilització, el reciclatge i la recuperació de materials durant el procés. L'objectiu és reduir l'extracció de nous recursos i minimitzar els residus generats durant la rehabilitació.

En aquest Impuls-AT parlarem de com encarar els nostres projectes de rehabilitació des del punt de vista de la circularitat i de com gestionar i minimitzar els residus que generarem durant el procés. 


  • La circularitat a la rehabilitació
  • La gestió de residus a la rehabilitació

 

Amb el suport de

Detall de l’activitat
Data
24 d’octubre de 2023
Lloc
Cateb (Bon Pastor 5 · Barcelona) · Aula A1, primera planta
Horari
de 9:30 a 13:30h
Preu
gratuït
Modalitat
Presencial
Telèfon
93 240 20 60
Email
activitats@cateb.cat

PUBLICITAT