Cercar Error
Vull col·legiar-me
Sessions Tècniques Pràctica professional

Impuls-AT: Rehabilitar amb mesures actives.Renovació d’aire, ACS i climatització

Cateb - Barcelona
Taller pràctic on aprofunditzarem en la gestió global d’un projecte de rehabilitació integral, prescrivint, la solució més òptima per als ocupants de l’edifici. Les jornades "Impuls-AT" són una sèrie de sessions dedicades a conèixer diferents sistemes constructius i instal·lacions que poden aplicar-se a l’edifici existent, amb l’objectiu de rehabilitar-lo energèticament.

Si vols assistir presencialment has de fer la inscripció a través de la web OTR. Per a la inscripció cal identificar-se prèviament a l’OTR aquí i a continuació formalitzar la inscripció.


La rehabilitació amb mesures actives en la renovació d'aire, ACS i climatització busca millorar l'eficiència energètica i la sostenibilitat dels edificis. Això s'aconsegueix a través de la implementació de sistemes de ventilació eficients, tecnologies per a l'optimització de l'ACS i la climatització, l'ús de sistemes d'automatització i control i l'aplicació d'energies renovables per reduir l'impacte ambiental i minimitzar el consum energètic.

En aquest Impuls-AT volem presentar-vos diferents sistemes disponibles al mercat, així com els pros i contres de la seva prescripció i que cal tenir en compte a l’hora de prescriure’ls per optimitzar les seves propietats.


  • Instal·lació de renovació d’aire (ventilació)
  • Aerotèrmia i bombes de calor altament eficients


Amb el suport de


Detall de l’activitat
Data
13 de febrer de 2024
Lloc
Cateb (Bon Pastor 5 · Barcelona) · Aula A1, primera planta
Horari
de 9:30 a 13:30h
Preu
gratuït
Modalitat
Presencial
Telèfon
93 240 20 60
Email
activitats@cateb.cat

PUBLICITAT