Cercar Error
Visites Tècniques Pràctica professional

Visita a l’edifici Yellow Nest

Delegació del Vallès Occidental – Terrassa
L'edifici d'oficines Yellow Nest de Terrassa és un referent de com han de ser els edificis autosostenibles, aprofitant energia pròpia i amb zero emissions de CO2. Visita'l amb nosaltres i la direcció facultativa de l'obra.

La seu central de The Yellow Nest és el referent de com han de ser els edificis autosostenibles, aprofitant energia pròpia i amb zero emissions de CO2. Amb certificació NZEB LEED GOLD és un edifici que utilitza estratègies sostenibles en tots els processos:

  • Materials i recursos de construcció ecoeficients
  • Eficiència energètica
  • Aprofitament de l’aigua
  • Qualitat de l’ambient interior
  • Innovació i dissenys d’eficiència energètica

Sistemes passius: les solucions arquitectòniques de l’edifici, des de les façanes o les finestres, fins a les plaques solars o el pou canadenc, permeten contenir al màxim l’energia, reduir la demanda energètica i reaprofitar l’aigua.

Sistemes actius: les instal·lacions elèctriques i mecàniques n’optimitzen els usos i el confort, mitjançant la tecnologia Wibeee controlant també l’automatització domòtica de l’edifici per obtenir la màxima eficiència energètica.

Aprofitament energètic zero emissions: amb la tecnologia i sistemes fotovoltaics SUNVEC es genera energia elèctrica provinent del sol. També s’aprofita l’energia provinent del subsòl mitjançant sistemes geotèrmics i un pou canadenc.

Control i monitorització de l’energia: la plataforma Wibeee Nest i la intel·ligència artificial permeten un control del consum i la generació d’energia de tots els sistemes i elements de l’edifici, per optimitzar-ne l’eficiència energètica i tenir-ne un control absolut.

Programa:

  • Explicació de la concepció del projecte en el showroom de l’edifici i presentació d’un vídeo explicatiu. 
  • Recorregut posterior per tot l’edifici des del soterrani fins a la planta tècnica de coberta explicant el funcionament de l’edifici. 

La visita anirà a càrrec del director de l'obra, Toni Mas, arquitecte, i del director d'execució d'obra, Toni Garcia, arquitecte tècnic.


Imatge cedida per DEL RIO BANI

Detall de l’activitat
Data
2 de febrer de 2023
Lloc
Edifici Yellow Nest (c/ Baldrich, 222-226 de Terrassa)
Horari
12 h
Preu
Gratuït
Modalitat
Presencial
Telèfon
937801110
Email
voccidental@cateb.cat

PUBLICITAT