Cercar Error
Visites Tècniques Pràctica professional

Visita guiada al centre de control i operacions d’Aigües Sabadell

Intercol·legial Tècnica del Vallès
Vine a conèixer el sistema de subministrament d'aigua de Sabadell i porta els més joves a participar en un escape room.

La Intercol·legial Tècnica del Vallès organitza el pròxim dimecres, 3 de juliol a les 10 h, una visita tècnica guiada al Centre de Control i Operacions d'Aigües Sabadell, el 'cervell' de la companyia, que és el lloc des d'on es telecontrola, les 24 hores i els 365 dies de l'any, el sistema de subministrament d'aigua de Sabadell.

La visita estarà guiada pel personal tècnic del mateix centre.

Tanmateix, podeu complementar la visita amb un escape room educatiu (al mateix lloc), basat en els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS).

Trama de l'escape room:

‘Som a l’any 2.160 i la Terra es troba en una situació d’emergència climàtica. Un grup de científics ha estat treballant per salvar el planeta i evitar l’extinció, la Missió Planeta, el projecte secret més ambiciós dels últims temps.

L’ONU va crear 17 Objectius de Desenvolupament Sostenible (els ODS), unes fites que poden posar fre al canvi climàtic, ajuden a erradicar la pobresa i lluiten contra les desigualtats i les injustícies. Però els ODS estan desapareguts des de fa temps. Ara, s’han pogut localitzar en un laboratori lunar i es necessita un equip de persones que puguin superar el repte i portar-los a la terra i salvar el planeta..."

Us hi apunteu amb els més joves?

Detall de l’activitat
Data
3 de juliol de 2024
Lloc
Carrer Concepció, 20 de Sabadell
Horari
Visita Centre de Control: de 10 a 11:30 h. Escape Room: d'11 a 12 h.
Preu
Gratuït amb inscripió
Modalitat
Presencial
Telèfon
93 780 11 10
Email
voccidental@cateb.cat

PUBLICITAT