Cercar Error
Visites Tècniques Pràctica professional

Visita exclusiva a un edifici d’habitatges construït amb fusta

Delegació del Vallès Oriental – Granollers
No et perdis la selecta visita que hem organitzat, per observar de ben a prop la construció de l'edifici d'habitatges en fusta més alt de Catalunya: un projecte constructiu d'edificació de 42 habitatges de l'Ajuntament de Barcelona al barri del Besòs.


Constraula i Sorigué convida els col·legiats del Cateb a veure el projecte constructiu d'aquesta edificació de 42 habitatges promocionat per l'Ajuntament de Barcelona al barri del Besòs.


El projecte s'ha executat amb fusta contralaminada (CLT), un material innovador i sostenible que redueix l'impacte ambiental i mitiga els efectes del canvi climàtic. Tota la fusta prové de boscos amb certificació sostenible.


El projecte planteja una estructura gairebé quadrada amb un espai central que ajuda a millorar el comportament energètic de l'edifici a través del reforç de la lluminositat dels habitatges que donen a l'interior i el foment de la ventilació creuada de tot l'edifici. El disseny i la construcció es realitzarà a través de la metodologia BIM.


Ens trobarem al Carrer de Veneçuela, 140, BarcelonaEt recordarem la sessió! Segueix-nos a TELEGRAM: @CAATEEB_VOR

Coorganitza

Detall de l’activitat
Data
30 de març de 2023
Lloc
C. de Pallars, 487, 08019 Barcelona
Horari
de 16:00 h a 17:30 h.
Preu
Gratuït
Modalitat
Presencial

PUBLICITAT