Cercar Error
Vull col·legiar-me
Visites Tècniques Pràctica professional

Visita guiada a l’aula de natura del Parc Falgar

Intercol·legial Tècnica del Vallès
Acompanya'ns a la visita al Parc del Falgar, on trobarem l'aula de natura, un edifici autosuficient de tres cossos, que s'integra amb l'entorn, situat a Les Franqueses del Vallès. Activitat organitzada amb la Intercol·legial Tècnica del Vallès.

Es tracta d'un edifici singular d'una planta dividit en tres mòduls i situat entre la zona d'estacionament i els jocs infantils. Una construcció pensada per integrar-se en l'entorn amb l'estructura i amb els materials utilitzats. Les parets són de fusta i els sostres de xapa metàl·lica, a excepció de la paret sud que està formada per un mur Trombe, una construcció a la qual se li adhereix terra compactada perquè faci d'aïllant tèrmic i mantingui l'interior amb una temperatura estable a l'estiu i a l'hivern.

Els tres edificis estan units entre si amb passadissos i vestíbuls vidrats per mantenir la visual nord-sud del parc. A la part est, se situa l'edifici on hi ha la sala d'exposicions i els lavabos, al centre, una zona de serveis i administració amb diversos despatxos i oficines, i a l'oest, la sala de formació i un auditori.

L'Aula de Natura també s'ha concebut com a un edifici energèticament sostenible i autosuficient amb una instal·lació fotovoltaica de 18 plaques. Aprofita el sistema geotèrmic dels pous canadencs per filtrar l'aire de l'exterior i aconseguir fluxos freds o calents depenent de l'època de l'any.

No te la pots perdre, reserva ja la teva plaça.

Detall de l’activitat
Data
8 de juny de 2023
Lloc
Parc del Falgar (Les Franqueses del Vallès)
Horari
de 16:30 a 17:30 h.
Preu
Gratuït
Modalitat
Presencial
Telèfon
93 879 01 76
Email
voriental@cateb.cat

PUBLICITAT