Cercar Error
Vull col·legiar-me
Visites Tècniques Pràctica professional

Visita tècnica: La rehabilitació del ParK Güell

Delegació del Vallès Occidental – Terrassa
Explora la història del Parc, així com els seus espais emblemàtics restaurats, de la mà de la direcció facultativa responsable de la millora dels seus elements.

El conjunt del Park Güell està considerat Bé Cultural d'Interès Nacional (BCIN), en la categoria de monument històric. La seva singularitat rau en el seu valor arquitectònic, artístic, en el seu disseny innovador i en el seu valor com a fita paisatgística d'interès dins del marc urbà que els dona suport. L'any 1984 l'Organització de les Nacions Unides per l'Eduació, la Ciència i la Cultura (Unesco) va declarar-ho Patrimoni de la Humanitat.


Les principals actuacions en el Park Güell es van plantejar, dissenyar, i desenvolupar per tal d'adequar-los a les necessitats actuals, recuperar amb urgència els elements en un alt grau de degradació, assegurar al màxim la seguretat en l'entorn del Park en aquells àmbits d'actuació, respectant els següents elements d'acord amb l'elevat grau de protecció patrimonial.

  • Intervenció en el Viaducte de Baix
  • Restauració en l'entaulament-arquitrau base del Banc
  • Restauració de la part exterior del Banc de la plaça de la natura
  • Restauració de la sala Hipòstila
  • Recuperació i condicionament de l'accés a la font Sarva
  • Millora de l'accés a la Cisterna

La visita estarà guiada pels responsables de la direcció d'execució d'obra i membres del despatx Qstudi, Albert Lacasa i Lídia Carmona i també guanyadors de l'edició 2021 dels Premis Catalunya Construcció en la categoria de Rehabilitació patrimonial.

Detall de l’activitat
Data
20 de juny de 2023
Lloc
El punt de trobada serà a les taquilles del Carrer Olot, cantonada amb Av. del Santuari de St. Josep de la Muntanya, 46.
Horari
de 16:30 a 18:30 h
Preu
Gratuït
Modalitat
Presencial
Telèfon
937801110
Email
voccidental@cateb.cat

PUBLICITAT