Cercar Error
Vull col·legiar-me
Pràctica professional cultura tècnica Delegació del Maresme educació tallerspedagogics

Alumnes de 4t de primària aprenen eficiència energètica en els edificis a Mataró

L'escola Freta de Calella i del Cor de Maria, visiten la nostra delegació del Maresme per participar en el taller Amb La casa sí que s'hi juga

L’objectiu del taller és fer conèixer la importància de l’estalvi d’energètic i descobrir les possibilitats d’eficiència energètica que ens ofereix un habitatge, entre els més joves. El taller està guiat per un monitor on es treballen, de forma didàctica i participativa, mitjançant senzills experiments i exemples pràctics els temes d’eficiència energètica.
La rehabilitació d’un habitatge serveix com exemple per conèixer materials i recursos, és un espai per experimentar amb els elements i construir un habitatge més confortable i energèticament sostenible aplicant mesures de millora per reduir els consums.

L’objectiu d’aquest taller, amb una hora i mitja de durada, és fer conèixer la importància de l’estalvi d’energètic i descobrir les possibilitats d’eficiència energètica que ens ofereix un habitatge. Es tracta d’aportar als nens i als joves uns valors i coneixements que els permetin entendre la relació entre habitatge i l’energia i així utilitzar-los més eficientment.

PUBLICITAT