Cercar Error
Vull col·legiar-me
Institucional Delegació del Bages-Berguedà-Anoia

Cicle de visites a l’exposició La construcció al segle XX, a Manresa

Dins de les accions que s'estan duent a terme per fer difusió de l'exposició sobre la construcció al segle XX al Bages-Berguedà-Anoia, ja hem tingut diverses visites per part de la fundació Ampans.

L’exposició-recull de documentació i material de la construcció del segle XX, que es pot veure a la delegació fins al 14 d’abril, rep les visites d’escoles i associacions interessades. En aquesta ocasió, ens visita una representació d’usuaris de la fundació AMPANS, fundació que treballa en l’acompanyament a persones amb discapacitat intel·lectual i del desenvolupament, i en situació de vulnerabilitat, perquè puguin fer realitat els seus projectes de vida, vetllant pels drets i generant suports i oportunitats que ho facin possible.

Xavier Jovés els ha explicat el contingut de l’exposició i perquè servia el material i la documentació que han pogut veure en les vitrines. Esperem que escoles i altres associacions vinguin a veure l’exposició i ens ajudin en la tasca de divulgació de sistemes constructius antics.

Una segona visita per part d’usuaris de la Fundació Ampans, efectuada dimecres 15 de març de 2023.

PUBLICITAT