Cercar Error
Institucional Delegació del Bages-Berguedà-Anoia

Cicle de visites a l’exposició La construcció al segle XX, a Manresa

Dins de les accions que s'estan duent a terme per fer difusió de l'exposició sobre la construcció al segle XX al Bages-Berguedà-Anoia, ja hem tingut diverses visites per part de la fundació Ampans i l'Institut Sant Vicenç de Castellet.

L’exposició-recull de documentació i material de la construcció del segle XX, que es pot veure a la delegació fins al 14 d’abril, rep les visites d’escoles i associacions interessades. En aquesta ocasió, ens visita una representació d’usuaris de la fundació AMPANS, fundació que treballa en l’acompanyament a persones amb discapacitat intel·lectual i del desenvolupament, i en situació de vulnerabilitat, perquè puguin fer realitat els seus projectes de vida, vetllant pels drets i generant suports i oportunitats que ho facin possible.

Xavier Jovés els ha explicat el contingut de l’exposició i perquè servia el material i la documentació que han pogut veure en les vitrines. Esperem que escoles i altres associacions vinguin a veure l’exposició i ens ajudin en la tasca de divulgació de sistemes constructius antics.

Una segona visita per part d’usuaris de la Fundació Ampans, efectuada dimecres 15 de març de 2023.

I avui, divendres 31 de març, el cicle formatiu de grau mig de la construcció de l’Institut de Sant Vicenç de Castellet ens ha visitat també de la mà de Xavier Jovés. Aquí teniu la foto de grup:

PUBLICITAT