Cercar Error
Compromís mediambiental
Som agents del canvi
El col·legi és conscient del potencial de la professió de la construcció tècnica en l’estratègia del desenvolupament sostenible

Nam dapibus nisl vitae elit fringilla rutr.

Nam porttitor blandit accumsan. Ut.

Vestibulum rutrum quam vitae fringill.

01. Promoció de la sostenibilitat

Promobem la reducció de l’impacte de l’activitat constructiva sobre l’entorn

Per això elaborem eines i recursos que potenciïn id consectetur magna quisque volutpat augue enim, pulvinar lobortis nibh lacinia at vestibulum nec erat ut mi sollicitudin porttitor.

Més informació

02. Donem exemple

Reduim l’impacte ambiental de la nostra activitat com a organització

Per això ens hem compromès amb eines i recursos que potenciïn id consectetur magna quisque volutpat augue enim, pulvinar lobortis nibh lacinia at vestibulum nec erat ut mi sollicitudin porttitor.

Els nostres principis

  • Oferir formació als col·legiats i altres professionals del sector encaminada a minvar l’impacte ambiental que genera el procés constructiu.
  • Minimitzar els impactes ambientals que implica la nostra activitat, disminuint l’ús dels recursos naturals (primeres matèries i energia), i reciclar o reutilitzar els materials sempre que sigui possible per tal de reduir els residus que generem.
  • Adoptar les mesures necessàries per garantir el compliment de tota la normativa mediambiental aplicable a les nostres activitats (tant en l’àmbit local, com autonòmic, estatal i europeu) i també amb tots aquells convenis i/o acords a què el CAATEEB s’aculli.
  • Afavorir la comunicació amb criteris de transparència i informar els grups d’interès (col·legiats, clients, proveïdors, subcontractistes, institucions…) per donar-los a conèixer la política ambiental i establir amb ells relacions de cooperació.
    Fomentar la comunicació de continguts ambientals entre els col·laboradors de l’organització per tal de vetllar per l’assoliment de les fites ambientals i de formentar la participació i la implicació de l’equip humà.
  • Mantenir el lideratge en el sector i continuar esdevenint referents en el compromís sostenibilista.

Certificats i premis que avalan el nostre compromís

   

Certificats i premis que avalan el nostre compromís

Totes les claus hac habitasse platea dictumst ivamus adipiscing

Anar a la guia