Cercar Error
Vull col·legiar-me
Institucional

Obert el concurs per a la redacció del projecte de reforma i rehabilitació de la seu del Cateb de Barcelona

Les candidatures interessades en participar en aquest concurs s'hi poden presentar fins al 31 de maig de 2024.

Ningú sap tan bé com nosaltres, els tècnics, que tot evoluciona i canvia. Per això ha arribat el moment de redissenyar la seu central del Cateb, el nostre Col·legi.

Fa poc més d’un any es va fer un concurs d’idees per transformar l’espai i obrir-lo a les noves generacions de professionals i a tota la ciutadania. Canviar per continuar sent rellevants, per continuar sent nosaltres. Amb criteris de present i de futur: qualitat, sostenibilitat, eficiència energètica, salut, accessibilitat, tecnologia i també economia.

És el moment de construir aquesta nova realitat, un nou Cateb que segueixi sent, més que mai, la casa de tots.

Preguntes freqüents

Quin és el termini final per a la presentació de candidatures?

Arrel de de les propostes que han formulat algunes de les persones que s’han inscrit en el concurs per la redacció del projecte de reforma i rehabilitació de la seu del Cateb de Barcelona, s’ha decidit de modificar el termini de tancament de la presentació de sol·licituds de participació i de propostes que estava fixades en l’apartat 14 de les bases de plec administratiu pel dia 15 de maig de 2024 (dimecres), a les 24:00h, per un nou dia que serà el dia  31 de maig del 2024 (divendres), a les 24:00h,

Quina és la data de la comunicació de la resolució dels resultats del concurs?

Arrel de de les propostes que han formulat algunes de les persones que s’han inscrit en el concurs per la redacció del projecte de reforma i rehabilitació de la seu del Cateb de Barcelona, s’ha decidit de modificar la data de comunicació dels resultats del concurs a l’equip guanyador, que estava fixades en l’apartat 14 de les bases de plec administratiu pel dia 30 de maig de 2024 (dimecres), per un nou dia que serà el dia  17 de juny del 2024 (dilluns)

Quina és la data de presentació del projecte bàsic i de llicència?

Arrel de de les propostes que han formulat algunes de les persones que s’han inscrit en el concurs per la redacció del projecte de reforma i rehabilitació de la seu del Cateb de Barcelona, s’ha decidit de modificar la data de presentació del projecte bàsic i de llicència,  que estava fixades en l’apartat 4.3 de les bases de plec tècniques pel dia 30 de setembre de 2024, per un nou dia que serà el dia  15 de juliol del 2024


Calendari

OBERTURA CONVOCATÒRIA
20 de març de 2024

FINAL TERMINI PRESENTACIÓ DE CANDIDATURES
31 de maig de 2024 a les 24:00 h

COMUNICACIÓ DE LA RESOLUCIÓ DEL RESULTAT DEL CONCURS
17 de juny de 2024

Més informació i inscripcions

Per participar al concurs, omple el formulari d’informació que trobaràs a sota. Un cop emplenat el formulari et podràs descarregar la documentació necessària per participar-hi.

Per a més informació centredocumentacio@cateb.cat

PUBLICITAT