Cercar Error
Institucional elles

Dia Internacional de la Dona: acte de reconeixement a les arquitectes tècniques col·legiades d’arreu de Catalunya

El passat dia 2 de març, el Cateb va celebrar el Dia Internacional de la Dona, on vam consensuar entre totes el lema amb el que anirem a la manifestació de dimecres 8 de març: "Construïm en femení".

El Cateb commemora ha commemorat el Dia Internacional de la Dona, un any més, per retre homenatge a les arquitectes tècniques i a totes les dones, perquè dins del sector facin el present i el futur més igualitari. En aquesta nova edició el Cateb ha convidat a participar-hi a tots els col·legiats i col·legiades d’arreu de Catalunya.

L’acte va obrir amb la benvinguda de Natàlia Crespo, representant de la Comissió d’Igualtat del Cateb que va donar pas a la inauguració de l’exposició Dona obrera, a càrrec de l’escultora Carla Bossi, exposició que es podrà veure fins al 9 de març a la planta baixa del Cateb.

A continuació, va tenir lloc un networking sobre Dones al sector de la Construcció, a càrrec de Rosaura Alustrey, tota una dinàmica participativa on les assistents van poder ampliar la seva xarxa de contactes i construir, en equip, la base d’idees que poden ajudar a augmentar la incorporació en clau femenina.

L’acte es va tancar amb um tast de vins i de formatges, a càrrec de la sommelier, Sílvia Culell.

PUBLICITAT