Cercar Error
Vull col·legiar-me
Pràctica professional medi ambient publicacions sostenibilitat

Edició actualitzada de la publicació “Edificis de consum d’energia gairebé zero”

L’ICAEN ha publicat una nova edició del quadern pràctic “Edificis de consum d'energia gairebé zero”, una guia pràctica sobre solucions constructives i instal·lacions a considerar en el disseny dels edificis de consum d'energia gairebé nul.

L’ICAEN ha publicat una nova edició del quadern pràctic “Edificis de consum d’energia gairebé zero”, una guia pràctica sobre solucions constructives i instal·lacions a considerar en el disseny dels edificis de consum d’energia gairebé nul. 
 
En aquesta nova edició, que actualitza la publicada l’abril de 2017, s’hi inclou la definició dels edificis d’energia gairebé zero segons indica el Codi Tècnic de l’Edificació de 2019 i es fa un repàs dels seus requeriments en l’apartat d’estalvi d’energia. Tanmateix, s’ha actualitzat l’apartat de les instal·lacions tèrmiques i les energies renovables. Finalment, s’indiquen altres factors que cal tenir en compte en els edificis, com l’energia embeguda en els materials, els indicadors ambientals Level(s) o els Objectius de Desenvolupament Sostenible. 

Col·lecció Quadern Pràctic 

L’ICAEN publica des del 2018 la col·lecció Quadern Pràctic, un seguit de guies de referència tècnica i pràctica per a professionals del sector energètic en àmbits com la rehabilitació energètica dels edificis, la mobilitat elèctrica, les noves tecnologies energètiques, o les instal·lacions d’energies renovables, entre d’altres.

PUBLICITAT