Cercar Error

Taller educatiu
Eficiència energètica. Rehabilitació dels habitatges

Taller per a escoles de secundària (ESO)

Eficiència energètica. Rehabilitació dels habitatges

Taller on es treballen els temes de l’eficiència energètica en els edificis de forma didàctica i participativa, mitjançant senzills experiments i exemples pràctics. En ell descobrirem com es construeixen els nostres habitatges i la relació entre aquest i l’energia per tal de fer-ne un ús més eficient. Un espai per experimentar amb els elements i construir un habitatge més confortable i energèticament sostenible aplicant mesures de millora per reduir els consums.

L’objectiu d’aquest taller és fer conèixer la importància de l’estalvi d’energètic i descobrir les possibilitats d’eficiència energètica que ens ofereix un habitatge. Aportar a l’alumnat valors i coneixements que els permetin entendre la relació entre habitatge i l’energia i així utilitzar-los més eficientment.”

Informació pràtica

  • Durada del taller: 1:30h
  • Adreçat alumnat de: 2n a 4t ESO

Continguts

Al llarg del taller, de caràcter dinàmic i experimental, l’alumnat explorarà…

  • … les millores energètiques que es poden fer en els edificis.
  • … la importància d’escollir materials eficients.
  • … la relació entre rehabilitació i el medi ambient
  • … el consum energètic dels aparells de les llars.

A més, us convidem a visitar la nostra seu a Barcelona, on a més de fer el taller, podreu veure en primera persona el poema visual de Joan Brossa de la façana, tota una pluja de lletres i colors. Al terrat, apropeu-vos a conèixer un peculiar llagost de tres tones, considerat un símbol de saviesa.