Cercar Error
Pràctica professional coworking espais de treball

El Col·legi cedeix, a cost 0, espais de reunió o coworking per a la teva activitat professional. I amb la marca Cateb!

El Cateb t’ofereix un entorn físic de treball flexible i compartit, on pots venir a treballar o a reunir-te de franc. Aprofita-ho!

Utilitza’ns!

Espais de reunió o treball a Barcelona i delegacions

Segur que en la teva activitat professional habitual has tingut la necessitat puntual d’un espai físic per atendre clients, reunir-te amb altres professionals o realitzar una formació, amb capacitat suficient per a aquesta reunió o activitat concreta. També pots haver necessitat un espai tranquil de treball en un entorn amb els recursos tecnològics suficients. El tenim!

El Cateb et cedeix gratuïtament, com a col·legiat, l’espai que necessites, ja sigui despatx, aula, o taula adaptada a les teves necessitats. Només ens ho has de demanar. Tant a Barcelona com a les delegacions, tenim l’espai que busques, amb un valor afegit, el de la marca Cateb, sinònim de prestigi a la professió que li donarà un plus a la teva activitat.

Més informació

 • Espais del Cateb BCN. Telèfon 93 240 20 60
 • Espais de delegacions:
  Alt Penedès-Garraf: Telèfon 93 819 93 79
  Bages-Berguedà-Anoia: Telèfon 93 872 97 99
  Maresme: Telèfon 93 798 34 42
  Vallès Occidental: Telèfon93 780 11 10
  Vallès Oriental: Telèfon 93 879 01 76

Espai de Coworking del Centre de Documentació de Barcelona

El Cateb t’ofereix un entorn físic de treball flexible i compartit, on pots venir a treballar, convergint amb diferents professionals i on es crea un ecosistema amb un ambient col·laboratiu, que fomenta el networking i el suport mutu entre els seus membres, on podràs impulsar la teva activitat o la innovació en el teu negoci, mitjançant els mitjans físics i virtuals que et permeten accedir als amplis recursos del Centre de Documentació i el suport de la consultoria tècnica del Cateb.

Característiques

 • Espai amb mobiliari ampli per a poder treballar amb punts de presa de corrent elèctric i connexió a Internet mitjançant wifi
 • Espai amb equips informàtics equipats amb les aplicacions informàtiques més utilitzades en l’arquitectura tècnica.
 • Horari: de dilluns a dijous de 9 h a 19 h i divendres de 9 h a 14 h.

L’accés és gratuït per a col·legiats, i altres professionals afiliats. Altres professionals també poden accedir al fons i instal·lacions adquirint una targeta d’accés.

 • Altres professionals: 200 €/mes

Més informació

Centre de Documentació

Telèfon: 93 240 20 60

PUBLICITAT