Cercar Error
Institucional Premis Catalunya Construcció

El Cateb convoca la 21a edició dels Premis Catalunya Construcció

Els Premis reconeixen els tècnics que amb el seu treball contribueixen a millorar la qualitat, la gestió, la sostenibilitat, la innovació o la seguretat en la construcció. El termini de presentació de candidatures finalitzarà el 5 d’abril

El Col·legi de l’Arquitectura Tècnica de Barcelona convoca la 21a edició dels Premis Catalunya Construcció, un reconeixement que posa de manifest la important tasca dels professionals en el procés constructiu. Aquesta nova edició presenta canvis significatius, destacant la separació del premi de gestió de l’obra en dues categories independents: el premi Direcció d’Execució d’Obra i el premi Cap d’obra, una novetat que promet enriquir encara més aquests prestigiosos guardons.

El termini per a la presentació de candidatures s’estendrà fins al 5 d’abril, brindant als professionals del sector una oportunitat de destacar les seves contribucions a la construcció i l’edificació. Aquesta edició continuarà abarcant un espectre multidisciplinari, amb categories que reconeixen directors d’execució d’obra, project managers, coordinadors de seguretat i salut, a més de la incorporació dels caps d’obra i de producció de les empreses constructores.

Per aquesta edició, com a novetat, es proposa la separació del premi de gestió de l’obra en dues categories independents: el premi Direcció d’ execució d’obra i el premi Cap d’obra.

Els guardons, amb un prestigi consolidat des del seu inici l’any 2004, compten amb el suport del Consell de Col·legis d’Aparelladors, Arquitectes Tècnics i Enginyers d’Edificació de Catalunya i d’Arquinfad. Des del 2004 fins al 2023, el nombre de candidatures presentades en totes les categories ha estat de 2.112, reflectint la importància i la participació constant de tot el sector.

Innovació, sostenibilitat i rehabilitació energètica
A més, es mantindrà la tradició de lliurar premis a les propostes innovadores relacionades amb productes i materials, sistemes constructius, processos i organització de l’obra. Es dedicarà una atenció especial als projectes de rehabilitació energètica, fent d’aquesta una edició que promou la sostenibilitat i l’eficiència energètica en el camp de la construcció.

Els premis destaquen per la seva aposta en la sostenibilitat i l’atenció als projectes de rehabilitació energètica

Premi als joves i a la trajectòria professional
El jurat, compost per professionals destacats del sector, atorgarà, com sempre, un premi especial a la trajectòria professional d’una persona que hagi contribuït notablement a la millora de la construcció i el sector, ja sigui mitjançant l’exercici professional, la docència, la investigació i divulgació, o la funció social de l’edificació. A més, es reconeixerà el talent emergent amb un premi als estudiants o recent titulats en arquitectura tècnica pels treballs de grau que abordin la investigació, recerca o desenvolupament dins dels àmbits de coneixement del grau.

Per a més informació sobre les categories, requisits i formes de presentació, els professionals interessats poden consultar la pàgina dels premis o posar-se en contacte amb la secretaria dels premis trucant als telèfon 933933740/ 932402060 o escrivint a l’adreça premis@cateb.cat. La presentació de candidatures és totalment gratuïta, i els Premis Catalunya Construcció continuen sent oberts a tots els agents del procés constructiu, fomentant la excel·lència i la innovació en el sector.

PUBLICITAT