Cercar Error
Vull col·legiar-me
Institucional Delegació del Vallès Oriental

El Vallès Oriental col·labora en el jurat del Concurs de Rajolers de Granollers

Marta Iglesias Lizan, Marga Deumal i Clapés, David Martínez Cenador i Joel Vives Bages van esdevenir el jurat del Concurs de Rajolers de la Festa Major de Granollers, gràcies a la Delegació del Vallès Oriental

Com és habitual, la nostra Delegació col·labora amb la Festa Major de Blancs i Blaus, i més concretament amb el Concurs de Rajolers de Granollers, que es va fer el passat 3 de setembre, amb l’aportació dels quatre jutges (Marta Iglesias Lizan, Marga Deumal i Clapés, David Martínez Cenador i Joel Vives Bages) que van valorar la qualitat de les peces que van fabricar amb les seves pròpies mans, el rajoler blau, Miquel Locubiche i el rajoler blanc, David Galí.

La competició es va celebrar al Palau d’Esports de Granollers, ple a vessar, amb una competició molt disputada entre rajoles, cairons i maons, que va esdevenir en empat. En el desempat, fent maons, la victòria se la va emportar el rajoler blanc només per una peça. Aprofitem per agrair els companys que, d’una manera desinteresada, col·laboren en aquest acte tan important de la Festa Major de Granollers.

PUBLICITAT