Cercar Error
Vull col·legiar-me
Institucional

Un col·legiat del Cateb es presenta a les eleccions de la Cambra de Comerç de Barcelona

Les eleccions a la Cambra de Comerç de Barcelona, seran el proper 20 de setembre, tot i que es pot votar avançadament de forma telemàtica del 15 al 18 de setembre.

Sergi Fuster, arquitecte tècnic i col·legiat 13357 del Cateb, és un dels membres de la candidatura ‘Va d’Empresa’ que es presenta per dirigir la Cambra de Comerç de Barcelona i que està encapçalada per l’empresari Josep Santacreu, exconseller delegat de l’Asseguradora DKV.

Fuster, que actua com a representant del despatx d’arquitectura Serveis Integrals Serma 2006, S.L.- ARQTERIA es presenta per convertir-se en un dels dos representants del Grup13 categoria 5, corresponent a l’activitat immobiliària i de lloguer i serveis empresarials.

La candidatura ‘Va d’Empresa’ reivindica l’essència de la Cambra de Comerç, una entitat al servei de l’interès empresarial, i es proposa modernitzar la institució i evolucionar-la per donar-li sentit i utilitat en el món actual. Entre les propostes de la candidatura centrades en el sector de l’edificació, destaquen la lluita per la simplificació administrativa per agilitzar els tràmits de llicències d’obra, així com la demanda  per aconseguir uns serveis tècnics municipals oberts i que acompanyin i resolguin amb agilitat la tramitació tecnicoadministrativa dels expedients que es generin en la construcció.

Entre les companyies que componen i recolzen aquesta candidatura destaquen Constructora de Calaf, Factor Energia, La Farga, Ficosa, Ametller Origen, Fluidra, Colonial i el Col·legi d’Apis de Barcelona, entre d’altres

Eines de país

L’altra candidatura que s’ha presentat per dirigir la Cambra és “Eines de país”, que encapçalada per l’actual presidenta Mònica Roca, aspira a revalidar el seu mandat davant d’aquesta institució. La candidatura, amb un marcat caràcter independentista, es defineix com a plural i transversal i aspira a seguir treballant per aconseguir una organització més beneficiosa per al teixit empresarial i econòmic de Catalunya.

La sostenibilitat mediambiental i social, la digitalització, la cohesió del territori, la identificació i retenció del talent, la innovació social o la internacionalització són alguns dels reptes de futur que es marca la candidatura Eines de país a i cap a on vol dirigir la institució.

Entre les empreses que recolzen aquesta candidatura s’hi troben Parlem Telecom, La Mallorquina, Barcelona Oberta, Semproniana, Mútua Manresana o bé Turisme de Barcelona.

La jornada electoral

Les eleccions a la Cambra de Comerç de Barcelona, seran el proper 20 de setembre, tot i que es pot votar avançadament de forma telemàtica del 15 al 18 de setembre. En aquest cas, és necessari el certificat digital. Estan cridats a participar-hi totes aquelles persones, físiques o jurídiques membres de l’entitat que exerceixin activitats comercials, industrials, de serveis o navilieres

En aquestes eleccions s’escullen 56 membres dels 60 que formen el ple de la institució. Els altres membres són escollits a proposta de les principals organitzacions empresarials i d’entre les empreses que realitzen una major aportació econòmica. Una vegada format el ple, aquest escollirà qui el president i el comitè executiu per als propers quatre anys.

Tota la informació sobre el procés electoral es pot trobar a https://www.cambrabcn.org/eleccionscambra23

PUBLICITAT