Cercar Error
Institucional Eleccions 2023

Eleccions Cateb 2023. Indicacions per votar

Accés a la plataforma de votació i indicacions per votar a les eleccions del Cateb

Accés general a la plataforma de votació

Des d’aquí pots accedir de forma general a la plataforma de votació: https://cateb.ecomitia.org/

Qui pot votar?

Poden votar tots els col·legiats i col·legiades inclosos en el cens electoral i que es trobin d’alta en el Cateb. 

Com puc votar?

El sistema de votació és telemàtic, a través de la plataforma eCOMITIA, que garanteix que el vot de cada col·legiat/ada sigui únic, secret i inalterable. 

Per poder votar i abans de l’inici de les votacions (el dilluns 12/6/23, entre les 9h-10h), tots els col·legiats/ades rebran un correu electrònic i un sms al seu mòbil, amb l’enllaç per accedir a la plataforma de votació i amb la seva clau d’accés personal i intransferible. A més (el dimarts 13/6/23, entre les 9h-10h), tots els col·legiats/ades rebran un recordatori amb l’enllaç a la plataforma de votació i amb la seva clau d’accés. 

Per accedir a la plataforma de votació amb la clau d’accés rebuda, el col·legiat/ada s’ha d’identificar mitjançant el seu núm. de NIF. 

També es pot accedir a la plataforma de votació amb certificat digital, si s’hi accedeix a través del dispositiu on es tingui instal·lat el certificat digital. La plataforma accepta exclusivament els certificats d’idCAT, Firmaprofesional, Fábrica Nacional de Moneda i Timbre, i DNI electrònic. 

Què passa si no he rebut o no trobo l’enllaç i/o la clau d’accés?

Igualment es pot accedir a la plataforma de votació des d’aquest enllaç: https://cateb.ecomitia.org/ 

Els col·legiats/ades poden recuperar la clau d’accés, en qualsevol moment, accedint a la plataforma de votació des del web del Cateb, introduint el seu núm. de NIF i clicant la pestanya Rebre codi; aleshores, rebran la clau d’accés mitjançant un correu electrònic i un sms al seu mòbil. 

Quines opcions de vot tinc?

Quan accedeixin a la plataforma de votació, els col·legiats/ades visualitzaran les opcions de vot, en condicions d’igualtat: vot a favor de la candidatura encapçalada per Enric Peña; vot a favor de la candidatura encapçalada per Celestí Ventura; o vot en blanc. La plataforma de votació impedeix els vots nuls. 

Una vegada que el col·legiat/ada seleccioni l’opció de vot que consideri, la plataforma li demanarà que confirmi la votació o li permetrà canviar la selecció; finalment, el vot emès serà definitiu. 

On i quan es pot votar? 

 • Votació telemàtica anticipada: A partir del dilluns 12 de juny a les 10hDe forma anticipada i fins al tancament de les votacions (el dia 13 de juny, a les 20h), els col·legiats poden votar telemàticament a distància, accedint a la plataforma de votació, amb la seva clau d’accés o amb el seu certificat digital, mitjançant qualsevol dispositiu (ordinador, telèfon mòbil, tauleta…) connectat a internet. 
 • Votació telemàtica remota: dimarts 13 de juny de 10h a 20h ininterrompudament. Durant la jornada electoral, els col·legiats/ades poden votar telemàticament a distància, accedint a la plataforma de votació, amb la seva clau d’accés o amb el seu certificat digital, mitjançant qualsevol dispositiu (ordinador, telèfon mòbil, tauleta…) connectat a internet. 
 • Votació presencial a les seus del Cateb: dimarts 13 de juny de 10h a 20h ininterrompudament. Durant la jornada electoral, qualsevol col·legiat/ada pot votar presencialment a qualsevol de las seus del Cateb de Barcelona o de les Delegacions:
  • Barcelona (c/ Bon Pastor, 5)
  • Vilafranca (A la nova seu de la Delegació: c/ Cal Bolet, 4, baixos, cantonada c/ Migdia)
  • Manresa (Plana de l’Om, 6, baixos)
  • Mataró (c/ d’en Xammar, 2, baixos)
  • Vic (Rambla del Passeig, 71, baixos)
  • Terrassa (c/ de Colom, 114, 1a planta, edifici Vapor)
  • Granollers (c/ Josep Pinyol, 8) 

En cada seu hi haurà una mesa electoral amb un ordinador des d’on els col·legiats/ades accediran a la plataforma de votació, amb la seva clau d’accés, i podran exercir el vot. 

El president i el secretari de la mesa electoral i un tècnic de suport d’eCOMITIA facilitaran el suport que puguin necessitar els col·legiats/ades electors, amb plena garantia d’imparcialitat i del secret del vot. 

En el cas que un col·legiat/ada no hagi rebut o no pugui accedir a la seva clau d’accés, podrà demanar que se li enviï novament, acreditant-se prèviament amb el seu DNI, carnet de conduir, o passaport original. Si no disposa de correu electrònic o de mòbil, se li enviarà la clau d’accés (que sempre serà personal i intransferible) al mòbil del tècnic de suport d’eCOMITIA, o al del president o secretari de la mesa electoral. 

Atenció de dubtes i consultes sobre la votació: T. 93 551 16 51 / eleccions2023@cateb.cat

A partir del dilluns 12 de juny i en horari laboral, atendrem els dubtes i consultes que puguin tenir els col·legiats/ades sobre la votació.

PUBLICITAT