Cercar Error
Institucional Delegació d'Osona-Moianès Delegació de l'Alt Penedès-Garraf Delegació del Bages-Berguedà-Anoia Delegació del Maresme Delegació del Vallès Occidental Delegació del Vallès Oriental

Espectacular repercussió de l’edició Atrapa Km d’aquest any, amb més de 38.000 km assolits

Una vegada més i per tercera vegada, Vallès Oriental es proclama com a delegació guanyadora d'Atrapa km-23 i Nicolàs Camarero el company amb més kms acumulats.

El passat 11 d’abril va finalitzar la Cursa solidaria entre delegacions i seu central de Barcelona del Cateb, on la motivació principal, des del 31 de març, era aconseguir el màxim de quilòmetres possibles entre col·legiats i amics, corrent, caminant, en bicicleta o nedant, i així va ser! en vam aconseguir 38.702 km! Tot un rècord de kms i participants per tot el món (des de Miami, passant per Costa Rica o el Brasil, múltiples punts d’Europa, des d’Islàndia fins a Portugal i arribant al Marroc) en aquesta tercera edició de l’Atrapa km-23.

Atrapa km és una oportunitat de mostrar l’esperit solidari del Cateb i de contribuir a difondre els valors d’una entitat com és el Banc dels Aliments que té com a objectius principals la lluita contra el malbaratament alimentari a través de la recuperació d’excedents alimentaris aptes per al consum humà i la lluita contra la pobresa alimentària, fent arribar els aliments recuperats a persones en situació de precarietat del nostre entorn.

Gràcies als nostres patrocinadors, G3, Roansa, Rehatec, Amsa, Jódul, Hercal, Cots i Claret, Escalauvint construcció i Siscol Geotècnia transformarem aquests km en € per fer una acció solidària i entregar-los al Banc d’Aliments.

Una vegada més i per tercera vegada consecutiva, el Vallès Oriental es va proclamar com a delegació guanyadora, assolint  11.219 km, seguit de Barcelona i Baix Llobregat, amb 10.359 km, la delegació del Maresme amb 6.220 km, l’Alt Penedès-Garraf amb 4.202, Vallès Occidental 2.762, Bages-Berguedà-Anoia, 2.015 km i Osona-Moianès amb 1.921 km.

Felicitem també Nicolàs Camarero, que per a Barcelona, ha estat el company amb més km acumulats, amb un total de 1.005 km, seguit de Pedro Javier Sánchez del Vallès Oriental amb 959 km i Jesús Alfaro també del Vallès Oriental, amb 875 km, juntament amb els més de 400 participants inscrits.

Nicolàs Camarero, Pedro Javier Sánchez i Jesús Alfaro

són els companys que més kms han acumulat


Aprofitem per donar les gràcies a tots els participants, per l’esforç i dedicació, per la competitivitat sana i divertida entre companys de delegacions i us emplacem a l’any vinent, amb el difíicl repte de superar l’actual edició.

Patrocinadors que faran possible la donació al Banc dels Aliments:

PUBLICITAT