Cercar Error
Vull col·legiar-me
Institucional

Estrenem la segona temporada de Generation Next a TV3

Cada divendres, a partir del 10 de novembre, a les 22h a TV3, tres veïns ens donaran motius per rehabilitar energèticament l’edifici...això sí, d’una manera amena i divertida.

El divendres 10 de novembre TV3 estrena la 2a temporada de la sèrie d’humor Generation Next, que l’any passat va ser un èxit d’audiència amb més de 400.000 espectadors a tot Catalunya.

La sitcom, impulsada pel Cateb en el marc del projecte Rehabilita, torna amb nous personatges i noves cares conegudes. El que, a primera vista, podria semblar una dinàmica de veïnatge convencional, amaga una història poderosa sobre la diferència entre edificis rehabilitats i no rehabilitats.

La segona temporada gira entorn l’Alexandra, una dona romanesa que viu a Catalunya, i cada divendres té a sopar dos veïns de l’edifici del costat. Ells diuen que hi van per què no estigui sola, però el cert és que l’edifici de l’Alexandra està rehabilitat i el dels convidats, no. I en el fons aquesta és la raó que la visitin tan sovint…encara que no ho reconeguin. Els tres veïns ens donaran motius per rehabilitar energèticament l’edifici, això sí, d’una manera amena i divertida.

Cada divendres, a partir del 10 de novembre a les 22h a TV3 i, sempre que vulguis, a la nova plataforna 3cat.

Mira aquí el teaser de la segona temporada

Episodis

PUBLICITAT