Cercar Error
Vull col·legiar-me
Institucional

Estrenem la segona temporada de Generation Next a TV3

Cada divendres entre els mesos de novembre i desembre, TV3 va emetre la segona temporada d'aquesta sitcom centrada en la rehabilitació energètica Tres veïns donen motius per rehabilitar energèticament l’edifici...això sí, d’una manera amena i divertida.

El divendres 10 de novembre TV3 va estrenar la 2a temporada de la sèrie d’humor Generation Next. Al lllarg dels 7 capítols. la sitcom, impulsada pel Cateb en el marc del projecte Rehabilita, va tornar amb nous personatges i noves cares conegudes després d’una exitosa primera temporada. El que, a primera vista, podria semblar una dinàmica de veïnatge convencional, amaga una història poderosa sobre la diferència entre edificis rehabilitats i no rehabilitats. De mitjana més de 408.000 persones van seguir en directe cada setmana les aventures dels protagonistes de la sèrie. I en total, els diferents capitols de la sitcom ha tingut més de 2.860.000 reproduccions.

La segona temporada gira entorn l’Alexandra, una dona romanesa que viu a Catalunya, i cada divendres té a sopar dos veïns de l’edifici del costat. Ells diuen que hi van per què no estigui sola, però el cert és que l’edifici de l’Alexandra està rehabilitat i el dels convidats, no. I en el fons aquesta és la raó que la visitin tan sovint…encara que no ho reconeguin. Els tres veïns ens donaran motius per rehabilitar energèticament l’edifici, això sí, d’una manera amena i divertida.

Si et vas perdre algun capítol de la segona temporada o vols tornar a a veure algun dels episodis, ho pots fer des d’aquí o sempre que vulguis des de la plataforma https://www.ccma.cat/3cat

Mira aquí el teaser de la segona temporada

Episodis

PUBLICITAT