Cercar Error
Oci i cultura Cultura Exposició d'art

“Fent Camí”. Una exposició d’Eduard Aragonès que podeu veure al Cateb, durant el mes de febrer

La gent camina per diferents motius, per anar a la feina, per acudir a una cita, per allunyar-se d'alguna cosa, o només, per plaer. Pots simplement caminar o anar amb bicicleta, però en qualsevol cas estàs "fent camí".

L’exposició Fent Camí (inaugurada ahir a la sala d’exposicions del Cateb) no és de l’anomenada “fotografia artística” sinó de la que es coneix com a “foto de carrer”, aquesta que s’aconsegueix amb paciència i desgast de sabates. L’autor ens ofereix un recull d’un ampli arxiu de fotografies fetes amb el pas dels anys, amb un denominador comú, persones “fent camí”.

Tant podem trobar un individu normal que va a la seva feina però passant per un entorn especial, que una persona peculiar en un àmbit que no crida l’atenció per cap motiu.

Malgrat que hem dit que no és una exposició de fotografia artística, no està exempta d’un cert treball estètic, on s’han emprat diversitat de tècniques que, sumades al format de les fotografies i a la seva presentació, fan que aquesta mostra mereixi visitar-la.

L’autor, Eduard Aragonès, té una àmplia formació fotogràfica, ha impartit cursos, ha rebut premis i ha participat en diverses exposicions.

PUBLICITAT