Cercar Error
Institucional Delegació del Vallès Oriental

Inaugurada la Fira de l’Ascensió de Granollers, amb un estand del Cateb

La delegació del Vallès Oriental inaugura el seu estand a la Fira de l'Ascensió, per acostar els valors de l'edificació sostenible a la ciutadania.

Aquesta és la primera fira i exposició especialitzada de Catalunya que pretén acompanyar el visitant cap a la transició verda i el Cateb del Vallès Oriental no hi podia faltar. Avui ha tingut lloc la inauguració de l’estand al pavelló 2, que es podrà visitar fins al diumenge,12 de maig, per part de Josep Lluís Sala, delegat del Vallès Oriental, acompanyat de membres de la comissió territorial, i dels polítics municipals que han inaugurat la Fira. La Fira, que acosta els valors sostenibles i d’economia verda a la ciutadania, es desenvolupa al recinte del Parc firal de Granollers.

El Cateb també disposa d’una activitat infantil a la: ‘Zona en construcció’ al pavelló 2, demà disssabte 11, d’11.30 a 13.30 h.

Es tracta d’un espai de joc simbòlic per a nenes i nens de 2 a 6 anys amb diferents materials per esdevenir uns veritables constructors i constructores.

Els pares,mentrestant, podran assistir a la xerrada tècnica: Solucions constructives a la rehabilitació energètica, avantatges i desavantatges, a càrrec d’Anna Giribets, tècnica de l’OTR, que tindrà lloc a l’espai Fòrum d’11.15 a 12.00 h.

PUBLICITAT