Cercar Error
Pràctica professional Delegació del Vallès Oriental

Josep Baquer i Albert Ventayol presenten a Granollers la guia “Consultoria Geotècnica en Edificació”

La Delegació del Vallès Oriental presenta una guia sobre consultoria geotècnica per a professionals o tècnics .

Delegació del Vallès Oriental – Granollers

El 4 d’octubre passat, Josep Baquer Sistach, arquitecte tècnic i consultor d’estructures, vicepresident de l’Associació de Consultors d’Estructures (ACE) i Albert Ventayol, geòleg i hidrogeòleg, vocal de geotècnia del Col·legi de Geòlegs de Catalunya van presentar a la Delegació del Vallès Orienta la primera edició d’una guia útil i pràctica pensada per als professionals o tècnics que han de contractar els serveis geotècnics, dirigir obres o col·laborar en projectes de fonaments.

La guia, eminentment pràgmatica, pretén ser d’utilitat de cara tant a la redacció de projectes de fonamentacions i contenidors, com de cara a l’execució i direcció de les obres, en què interaccionen l’estructura i el terreny. Però també s’ha redactat pensant en els promotors, equips i tallers d’arquitectura.

Aquesta guia ha estat fruit de la feina coordinada de Consultors d’Estructures i Consultors de Geotècnia en què cadascú ha aportat el seu punt de vista: dues visions complementàries de la relació entre l’estructura i el sòl.

PUBLICITAT