Cercar Error
Vull col·legiar-me
Institucional Delegació del Vallès Oriental

Josep Lluís Sala, delegat del Vallès Oriental, en directe a VOTV i Ràdio Granollers

Vallès Oriental Tv i Ràdio Granollers entrevista Josep Luís Sala Sanguino, delegat del Vallès Oriental, amb motiu de l'exposició reHabilitem i la taula informativa que va tenir lloc ahir, per sensibilitzar la ciutadania dels beneficis de la rehabilitació d'edificis i aprofitar l'oportunitat dels fons europeus NextGeneration.

Josep Lluís Sala Sanguino ha explicat a Vallès Oriental TV i Ràdio Granollers com ha de fer la ciutadania per no deixar passar l’oportunitat dels fons Next Generation. En declaracions del delegat, cal rehabilitar “per reduir la factura energètica, millorar el confort i la qualitat de vida dins els habitatges, aprofitar les deduccions fiscals i posar el nostre granet de sorra per prevenir el canvi climàtic.” Sobretot, quan estem parlant d’edificis d’habittages de més de 40 anys sense aïllament i/o amb patologies.

L’Ajuntament de Granollers ha fet molt bona feina injectant recursos econòmics per afavorir que el ciutadà ho vegi (la rehabilitació) com una oportunitat. Destaca també l’experiència del barri del Primer de Maig com a bon exemple de cooperació entre administracions.

L’exposició “ReHabilitem” es pot visitar fins a l’1 de febrer.

escolta les declaracions de Josep Lluís Sala a Ràdio Granollers (minut 3)

veu les declaracions de Josep Lluís Sala a VOTV (minut 13)

PUBLICITAT