Cercar Error
Vull col·legiar-me
Pràctica professional acord de col·laboració experiència professional sostenibilitat

Kerakoll inicia el seu acord de col·laboració amb el Cateb

Kerakoll Group, líder internacional en el món de la construcció sostenible, desenvolupa sessions de capacitació sobre tecnologia innovadora.

D’esquerra a dreta: Pablo Asencor, tècnic de Kerakoll, Simone Cicu, tècnic de Kerakoll, Ariadna Campins, coordinadora de la consultoria tècnica del Cateb i Roberto Vila, field engineer de Kerakoll

La companyia Kerakoll, aprofitant la seva incorporació al programa d’experiències professionals que el Cateb ha dissenyat per a aquest any 2024, ha desenvolupat una sessió de capacitació interna per a l’equip de l’àrea de consultoria de l’Àrea Tècnica del Cateb, per presentar les principals solucions que Kerakoll té per a la rehabilitació d’edificis: SATE, reforç estructural i tractament d’humitats.

Dins de l’acord subscrit amb Kerakoll, que inclou un ampli pla de treball, està previst també que realitzi una sessió de capacitació per als nostres col·legiats i col·legiades des sobre la reparació, consolidació i reforç estructural amb tecnologia innovadora.

Sobre Kerakoll Group:

Kerakoll Group és una empresa multinacional que opera en el sector de la construcció, amb una gamma integrada de productes i serveis per a construir millors llocs on viure.

És líder internacional en el món de la construcció sostenible, amb solucions que respecten el medi ambient i les persones. A més, és la primera empresa del món, que ofereix una solució global de materials i serveis per a la construcció sostenible, per a edificar i viure respectant el medi ambient i aconseguint el benestar en els espais que habitem.

PUBLICITAT