Cercar Error
Vull col·legiar-me
Institucional Delegació del Bages-Berguedà-Anoia

La delegació Bages-Berguedà-Anoia ha tornat a tenir presència en la Fira Ecoviure 2023

Gràcies a l'estand compartit amb la Intercol·legial Tècnica, hem estat presents, una vegada més, en la Fira Ecoviure 2023, que va tenir lloc a Manresa, els dies 21 i 22 d'octubre.

La delegació del Bages-Berguedà-Anoia ha estat present en un estand compartit amb la Intercol·legial Tècnica de la Fira Ecoviure 2023. L’edició d’enguany de la fira Ecoviu ha tingut lloc entre els dies 21 i 22 d’octubre del 2023, i una vegada més, hi hem estat presents. Els sectors representats han estat els de l’alimentació ecològica certificada, la cosmètica bio, el tèxtil certificat eco o sostenible i les energies renovables.

Com a novetat, la fira s’ha fet extensiva als productors de proximitat amb segell de venda directa, amb el mercat de productors de proximitat, que va tenir lloc el dissabte dia 21 d’octubre.

La fira, ubicada desde la Plaça de Crist Rei fins al Passeig Pere III de Manresa, va comptar amb el nostre estand compartit amb la Intercol·legial Tècnica de les nostres comarques.

Els petits van poder participar també en el taller LEONARDROME, una activitat divertida i col·laborativa, pels més petits, que va tenir lloc dissabte i diumenge.

Gràcies a tots per venir!

PUBLICITAT