Cercar Error
Vull col·legiar-me
Pràctica professional comunitats energètiques energies renovables Tecnologia

L’IDAE publica el mapa de comunitats energètiques amb els primers 43 projectes

L'Instituto para la Diversificación y Ahorro de la Energía (IDAE) publica a la seva pàgina web la primera fase del mapa de comunitats energètiques de l'Estat Espanyol.


La primera fase del mapa de comunitats energètiques del programa CE Implementa, amb els primers 43 projectes, s’ha publicat en l’apartat de comunitats energètiques de la web de l’Institut per a la Diversificació i Estalvi de l’Energia (IDAE), dependent del Ministeri per a la Transició Ecològica i el Repte Demogràfic (Miteco). L’objectiu d’aquest mapa o visor és mostrar les dades i projectes de les comunitats energètiques dels programes CE Implementa.

El mapa compta amb un primer bloc de 43 projectes de comunitats energètiques corresponents als programes CE Implementa 01 i CE Implementa 02. En els pròxims dies s’ampliarà la informació per a mostrar el total de 73 projectes de comunitats energètiques seleccionats en els dos programes.

A més de visualitzar la informació sobre els projectes de comunitats energètiques, el mapa permet accedir a la informació de les estadístiques a nivell municipal, provincial, autonòmic i local; traçar la presència de les comunitats energètiques en municipis de repte demogràfic i transició justa; facilitar eines als actors del sector per a crear altres propostes de valor a partir de la informació publicada; donar visibilitat a les comunitats energètiques per a convertir-les en potencials punts de contacte; aportar inspiració per a la formació de potencials comunitats futures; i donar projecció internacional a les iniciatives espanyoles de comunitats energètiques.

Podeu ampliar la informació en aquest enllaç.

Podeu accedir al visor de comunitats energètiques en aquest enllaç.

PUBLICITAT