Cercar Error
Lloguer de sales

Estem treballant en un document per poder-vos presentar detalladament tots els espais que ofereix el Cateb. Mentrestant, si esteu interessats en algun dels espais que té el Cateb, podeu esciure’ns a activitats@cateb.cat i estarem encantats de resoldre qualsevol dubte que tingueu.

El Cateb disposa de diferents espais perquè esdevinguin el vostre punt de trobada ja sigui per fer presentacions empreserials, networking, jornades, tallers, etc.

Espai expositiu: Espai ampli, situat a la planta baixa del Col·legi. És un espai diàfan on poden encaixar molt bé diferents tipus d’activitats.
Sala d’actes: Espai únic habilitat amb tecnologia audiovisal per realitzar-hi presentacions, jorandes, etc. amb una capacitat de 120 persones.
Sala de conferències: Espai versàtil habilitat com a aula equipat amb tecnologia per impartir videoconferències, classes, presentacions, etc.
Aules de formació: El Cateb disposa de 3 aules de diferents dimensions en funció de les necessitats de cada activitat. Equipades amb equip audiovisual per impartir videoconferències, classes, presentacions, etc.
Aula biblioteca: Espai versàtil més reduït per fer-hi reunions o trobades amb petit comitè, equipat per realitzar-hi videoconferències, classes, etc.