Cercar Error
Vull col·legiar-me
Institucional Delegació de l'Alt Penedès-Garraf

L’OTR explica els ajuts NG a Sant Sadurní d’Anoia

Ahir, l'OTR va oferir una sessió informativa per a la ciutadania a l'Ajuntament de Sant Sadurní d’Anoia, amb l'objectiu de posar en context els ajuts Next Generation a la zona.

Les Oficines Tècniques de Rehabilitació i l’Ajuntament de Sant Sadurní d’Anoia van organitzar, el 29 de març de 2023, una sessió al Casal d’entitats de Sant Sadurní d’Anoia amb l’objectiu principal de difondre les actuacions a realitzar per millorar l’eficiència dels edificis, a la ciutadania.

Ton Amat, alcalde de Sant Sadurní d’Anoia i Xavier Rodríguez, regidor d’Urbanisme ens van donar la benvinguda, per donar pas després al gruix de la sessió: quins són els programes dels Next Generation, quins els requeriments i els imports de la subvenció. També es va explicar les modificacionsdel Llibre V del Codi Civil català, les desgravacions fiscals i el finançament segns el conveni amb l’Agència de l’Habitatge de Catalunya. Tambñe es van mostrar els càlculs d’alguns exemples, de la mà d’Eva Bonet, coordinadora de l’Oficina Tècnica de Rehabilitació del Cateb i Meritxell Bosch, delegada de l’Alt Penedés-Garraf.
La taula va estar moderada per Mireia Taixé, arquitecta tècnica de l’Ajuntament de Sant Sadurní d’Anoia.

PUBLICITAT