Cercar Error
Vull col·legiar-me
Institucional Delegació del Vallès Occidental Next Generation Oficina Tècnica de Rehabilitació

L’OTR participa en un acte obert a la ciutadania organitzat per VIMUSA

L'Oficina Tècnica de Rehabilitació del Cateb mostra els beneficis que comporta la rehabilitació energètica dels edificis aprofitant els fons europeus Next Generation a Sabadell.

L’Oficina Tècnica de Rehabilitació del Cateb participa en l’acte obert a la ciutadania organitzat per Vimusa, ahir 12 de setembre, per fer difusió dels beneficis que comporta la rehabilitació energètica dels edificis aprofitant els fons europeus Next Generation. La sessió va tenir lloc al centre cívic de la Creu Alta (Cal Balsach) on es va inaugurar de l’exposició Rehabilitem i, a continuació va tenir lloc una sessió informativa sobre els ajuts.

L’esdeveniment va comptar amb la presència del regidor d’Habitatge de Sabadell, Eloi Cortés. També hi van assistir representants de Vimusa, de la Diputació de Barcelona, del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya i del Col·legi d’Administradors de Finques, així com Anna Portella i Tomàs Gil, per part de la Comissió Territorial del Vallès Occidental del Cateb.

Una exposició sensorial

L’exposició Rehabilitem és una mostra itinerant produïda pel Cateb i de la Diputació de Barcelona que arriba a Sabadell amb l’objectiu de mostrar a la ciutadania els avantatges de la rehabilitació energètica dels edificis.

Aquesta exposició sensorial i interactiva està formada per dos panells amb informació útil per als ciutadans i professionals del sector. L’objectiu és donar resposta a preguntes com què és i per què cal rehabilitar, com s’ha de fer o quins ajuts hi ha per fer-ho, posant especial èmfasi en l’oportunitat que representen els fons Next Generation per a la ciutat. L’exposició estarà disponible fins al 4 d’octubre.

PUBLICITAT