Cercar Error
Vull col·legiar-me
Oci i cultura Cultura Delegació del Bages-Berguedà-Anoia

Manresa inaugura una exposició de l’escultor català Ramon Oms, l’autor del premi Àlex Mazcuñan

Ramon Oms, un escultor molt present a la ciutat de Manresa inaugura exposicio a la Delegació Bages-Berguedà-Anoia

La mostra ofereix diferents escultures on la figura femenina i els nens segueixen sent els seus temes predilectes. L’escultor de Manresa sempre ha destacat per fer obres que s’hagin integrat en el paisatge i que reflecteixin un moment plàcid i poètic. Un exemple d’aquesta marca personal de l’artista Ramon Oms és l’obra “La Noia de la Plana de l’Om”, ubicada davant mateix de la delegació del Cateb a Manresa.

L’exposició s’inaugura en el context de la Setmana de la Llum a Manresa. Com cada 21 de febrer, la capital del Bages celebra aquesta festa tradicional plena de valors i reconeguda l’any 2009 com a un dels 10 tresors del Patrimoni Immaterial Cultural de Catalunya i d’Andorra.

La delegada de la seu del Cateb del Bages, Berguedà i L’Anoia, Conxita Pladellorens Fillol, ha afirmat: “El Cateb forma part de l’activitat econòmica, social i cultural del territori, i exposicions com aquesta ens permeten ser partícips d’uns dies d’activitats molt interessants i nostrades com son totes aquelles que s’inclouen dins la Setmana de la llum a Manresa”. 

PUBLICITAT