Cercar Error
Institucional Delegació de l'Alt Penedès-Garraf Dones elles

Meritxell Bosch, arquitecta tècnica i delegada de l’Alt Penedès-Garraf, una de les directives més influents de la comarca del Garraf

Node Garraf entrevista Meritxell Bosh, delegada de l'Alt Penedès Garraf com a una de les dones directives més influents de la comarca del Garraf.

L’Agència Node del Garraf reprèn el cicle Monodes amb motiu del Dia Internacional de la Dona, el dia 8 de març. La sessió ha aplegat la participació de cinc dones que lideren entitats molt rellevants de la comarca del Garraf.

Meritxell Bosch, delegada del Col·legi d’Arquitectura Tècnica de Barcelona a l’Alt Penedès i el Garraf, Pilar Garcia, directora del Museu del Ferrocarril de Catalunya a Vilanova i la Geltrú; Mar López, degana del Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials del Garraf i l’Alt Penedès; Neus Lloveras, presidenta de la Federació Empresarial del Gran Penedès; Marisa Zaragozá, directora de l’Escola Politècnica Superior d’Enginyeria de Vilanova i la Geltrú. La taula ha estat moderada per de Laura Marín, d’Eix Diari.

veu el vídeo

PUBLICITAT