Cercar Error
Pràctica professional licitacions

Nova licitació del Consorci Metropolità de l’Habitatge (CMH)

El Consorci de l'Habitatge de l'Àrea Metropolitana de Barcelona (CMH) licita un acord marc per a la contractació dels serveis de seguiment i col·laboració en la redacció del projecte executiu, redacció del programa de control de qualitat, direcció d’execució de les obres, coordinació de seguretat i salut i treballs associats en edificis residencials pertanyents a les ACRs. Termini de presentació d'ofertes: 14/06/23

El Consorci Metropolità de l’Habitatge de l’Àrea Metropolitana de Barcelona (CMH) ha publicat la licitació d’un nou acord marc per a la contractació dels serveis de seguiment i col·laboració en la redacció del projecte executiu, redacció del programa de control de qualitat, direcció d’execució de les obres, coordinació de seguretat i salut i treballs associats en edificis residencials pertanyents a àrees de conservació i rehabilitació.

A través d’aquest procediment, el Consorci de l’Habitatge de l’Àrea Metropolitana de Barcelona seleccionarà a un nombre d’empreses/empresaris/professionals que complint amb els requisits establerts en el procediment publicat puguin realitzar els serveis corresponents.

El termini de presentació d’ofertes finalitza el 14 de juny de 2023 a les 23:59:59 hores.

El divendres 26 de maig es farà una sessió en línia on el Consorci Metropolità de l’Habitatge ens presentarà, explicarà i resoldrà dubtes sobre la licitació. Inscripcions obertes.

PUBLICITAT