Cercar Error
Institucional Delegació del Vallès Occidental

Nova ubicació a Terrassa per a les seus de la Delegació del Vallès del COAC i del Cateb

Les seus de la Delegació del Vallès del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya (COAC) i la Delegació del Vallès Occidental del Col·legi de l’Arquitectura Tècnica (Cateb) tindran nova seu a Terrassa. Les Delegacions, actualment ubicades al Vapor Universitari, canviaran la seva seu i oferiran els serveis en un edifici situat al centre de la ciutat.

Amb aquest nou emplaçament, les dues delegacions apropen el servei a arquitectes, arquitectes tècnics i ciutadania en general, amb una ubicació que afavorirà un impacte més directe a la societat.

El divendres 21 d’abril la Junta Directiva de la Demarcació de Barcelona del COAC i la Junta de Govern del Cateb han realitzat una visita a l’edifici de la nova seu, obra de l’arquitecte Juli Capella, i en els propers mesos s’iniciaran les obres de rehabilitació perquè s’hi puguin traslladar les dues delegacions. S’ha signat un contracte de lloguer per un termini de 35 anys.

Visita de les juntes de govern del COAC i el Cateb a la nova seu del Vallès Occidental

Aquest canvi de seu obeeix a l’estreta col·laboració que està tenint lloc ja des de fa anys d’ambdós col·legis en la Intercol·legial Tècnica del Vallès, un fet que afavoreix i facilita les gestions de l’exercici professional compartides entre arquitectes i arquitectes tècnics, i tant de bo signifiqui un precedent en el sector.

25 anys de la Delegació del Vallès del COAC

El 2022 la Delegació del Vallès del COAC va celebrar el seu 25è aniversari. Durant aquests anys s’han impulsat accions, activitats i experiències amb la intenció de facilitar i enriquir l’experiència professional dels arquitectes col·legiats. 

Actualment, la Delegació dona servei a més de 1.200 col·legiats, però un dels objectius és arribar a aquells professionals del sector de pobles més petits per escoltar i donar resposta a les seves necessitats.

El Cateb dona servei a gairebé un miler de professionals de l’arquitectura tècnica del Vallès Occidental

Des de 1991, el Cateb apropa tots els seus serveis als col·legiats i col·legiades del Vallès Occidental, donant resposta a totes les seves necessitats professionals.

El Cateb és l’interlocutor clau i els referents del sector amb les administracions, compromesos amb la professió i amb la societat de la comarca.

PUBLICITAT