Cercar Error

Convocatòria oberta per participar als Premis Catalunya Construcció 2024

21a edició dels premis de la construcció i l’edificació

  • Els guardons més importants del sector reconeixen persones i treballs que milloren la qualitat, la gestió, la sostenibilitat, la innovació o la seguretat en la construcció.
  • Els Premis Catalunya Construcció han rebut més de 2.100 candidatures.

Barcelona, 16 de gener de 2024,- El Col·legi de l’Arquitectura Tècnica de Barcelona (Cateb) ha convocat la 21 edició dels Premis Catalunya Construcció, els guardons de referència sectorial que, des del 2004, destaquen la important tasca dels professionals en tot el procés constructiu. L’edició d’enguany ofereix novetats i canvis significatius amb la separació del Premi de gestió de l’obra en dues categories independents: el Premi Direcció d’Execució d’Obra i Premi Cap d’obra.

El termini per a la presentació de candidatures s’allargarà fins el proper 5 d’abril, oferint als professionals del sector l’oportunitat de donar a conèixer les seves contribucions en l’àmbit de la construcció i l’edificació.

Els Premis Catalunya Construcció, amb prestigi consolidat des del seu inici l’any 2004, compten amb el suport del Consell de Col·legis d’Aparelladors, Arquitectes Tècnics i Enginyers d’Edificació de Catalunya i l’Arquinfad.

El president del Cateb, Celestí Ventura, davant d’una nova edició dels Premis Catalunya Construcció, ha afirmat: “Des del 2004 i fins ara, el nombre de candidatures presentades en totes les categories ha estat de més de 2.100, un fet que mostra la importància, la implicació i la participació constant de tot el sector en uns premis que son de referència sectorial”.

Innovació, sostenibilitat, rehabilitació energètica i talent emergent

Els Premis Catalunya Construcció guardonaran les propostes innovadores relacionades amb productes i materials, sistemes constructius, processos i l’organització de l’obra. Es dedicarà també una atenció especial als projectes de rehabilitació energètica, fent d’aquesta una edició que promou la sostenibilitat i l’eficiència energètica en el camp de la construcció.

Categories dels Premis Catalunya Construcció

I.               PREMI A LA DIRECCIÓ DE L’EXECUCIÓ DE L’OBRA

II.              PREMI CAP D’OBRA (GESTIÓ DE L’OBRA)

III.             PREMI A LA DIRECCIÓ INTEGRADA DE PROJECTE

IV.             PREMI A LA COORDINACIÓ DE SEGURETAT I SALUT

V. PREMI A LA INNOVACIÓ EN LA CONSTRUCCIÓ

VI.             PREMI A LA REHABILITACIÓ

VI (1) Premi a la rehabilitació patrimonial

VI (2) Premi a la rehabilitació funcional

VI (3) Premi a la rehabilitació energètica

21 anys de guardonats/des

En les 21 edicions dels Premis Catalunya Construcció, són molts i destacats els i les professionals que han estat guardonats. A l’edició del 2023, la construcció de les caves del Castell de Perelada, l’edifici d’oficines Wittywood a Barcelona, el Pediatric Cancer Center de l’Hospital de Sant Joan de Déu, l’Escola Municipal de Música Roser Cabanas de Cornellà de Llobregat, l’edifici d’habitatges dotacionals de l’IMPSOL a Sant Feliu de Llobregat o el projecte Showpass en un habitatge unifamiliar a Barcelona van ser les 6 obres de referència guanyadores. També es va premiar la innovació en la construcció amb dos premis exaequo i es va lliurar una menció especial a la rehabilitació patrimonial.

Bases consultables

PUBLICITAT