Cercar Error
Vull col·legiar-me

38 candidatures seleccionades als Premis Catalunya Construcció 2022

L'objectiu d'aquests premis que convoca el Col·legi de l'Arquitectura Tècnica de Barcelona (CAATEEB) és reconèixer l'esforç dels equips de professionals i empresaris que, amb el seu treball, contribueixen a millorar la qualitat, la gestió, la sostenibilitat, la innovació i la seguretat de la construcció.

​​​​​​L’objectiu d’aquests premis que convoca el Col·legi de l’Arquitectura Tècnica de Barcelona (CAATEEB) és reconèixer l’esforç dels equips de professionals i empresaris que, amb el seu treball, contribueixen a millorar la qualitat, la gestió, la sostenibilitat, la innovació i la seguretat de la construcció. Els premis compten amb el suport del Consell de Col·legis de l’Arquitectura Tècnica de Catalunya i d’Arquinfad.​

El nombre de candidatures presentades en totes les categories d’aquesta edició ha estat de 83. Els equips tècnics que conformen les candidatures han presentat una gran diversitat de treballs per la seva tipologia i dimensió, ubicats per tota la geografia catalana. Les obres presentades representen una bona mostra de l’activitat duta a terme a casa nostra durant els anys 2020 i 2021, un període que estat ben difícil per a tothom, tant per a les persones com per al dia a dia professional. 

En aquesta XIX edició dels premis també s’atorgarà un Premi al treball final de grau destinat als alumnes de les escoles d’arquitectura tècnica i edificació. Finalment, el jurat atorgarà un Premi Especial a la Trajectòria Professional.

PUBLICITAT