Cercar Error

Alumnes de 4rt de primària del Maresme aprenen amb el Cateb l’eficiència energètica dels edificis a Mataró  

Les escoles Freta i del Cor de Maria visiten la delegació del Maresme i participen del taller Amb La casa sí que s'hi juga

La seu del Cateb (Col·legi de l’Arquitectura Tècnica de Barcelona) del Maresme ha rebut la visita dels alumnes de 4rt de primària de L’escola Freta (Calella) i l’Escola del Cor de Maria (Mataró) per participar del taller Amb La casa sí que s’hi juga.

L’objectiu del taller és donar a conèixer la importància de l’estalvi d’energètic i descobrir les possibilitats d’eficiència energètica que un habitatge pot oferir entre els més joves. El taller l’ha guiat un monitor i s’ha treballat, de forma didàctica i participativa, mitjançant senzills experiments i exemples pràctics tots aquells temes vinculats a l’eficiència energètica.

La rehabilitació d’un habitatge serveix com exemple per conèixer materials i recursos, és un espai per experimentar amb els elements i construir un habitatge més confortable i energèticament sostenible aplicant mesures de millora per reduir els consums.

Com afirma la delegada del Cateb al Maresme, Núria Sauleda Serra: “trobades com aquestes ens mostren com els més joves tenen plena sensibilitat amb tot allò que fa referència a tractar millor el nostre planeta i gaudeixen amb aquestes explicacions. Les seves reaccions davant la possibilitat de ser més eficients i responsables en l’àmbit mediambiental i de la construcció son tota una lliçó de responsabilitat global i ens convida a ser molt optimistes amb el futur de l’arquitectura tècnica.”

La delegació del Maresme, ubicada al Carrer d’en Xammar, 2 de Mataró, és la 3a més gran i aplega gairebé a 500 col·legiats i col·legiades, una xifra que suposa gairebé el 8% del total d’arquitectes tècnics col·legiats a tot Catalunya.

PUBLICITAT