Cercar Error

El Cateb celebra la 13a Trobada de l’Alt Penedès – Garraf en un sopar amb representants del sector de la construcció

La trobada va comptar amb representants polítics i més 80 professionals del sector de la construcció

La Delegació de l’Alt Penedès – Garraf del Cateb (Col·legi de l’Arquitectura Tècnica de Barcelona), va celebrar la 13a Trobada de l’Alt Penedès – Garraf en un sopar al Restaurant SuMoll de La Granada.

L’acte, presidit per Cristian Marc Huerta, vicepresident del Cateb i Meritxell Bosch, delegada de l’Alt Penedès – Garraf del Cateb. va aplegar una vuitantena de professionals d’institucions vinculades al sector de la construcció i representants d’institucions públiques.

Entre els assistents es va comptar amb la presència d’Héctor Cardelo Gonzalo, regidor d’Urbanisme de l’Ajuntament de La Granada; Xavier Jiménez, membre de l’actual Junta de Govern i exdegà del Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials del Garraf- Penedès; Marc Mellado Bayo, director Node Garraf; Isidre Also Torrents, coordinador general de la Mancomunitat Penedès Garraf; Xavier Montoliu, vicepresident i membre del Comitè Executiu i Junta Directiva de la FEGP i Ester Vallès Pelay, alcaldessa de Vilobí del Penedès, diputada i membre de la Comissió d’Igualtat i Feminismes, així com Iolanda Sánchez, regidora de Participació i Plans d’Actuació als Barris, d’Emergència Climàtica i Espais Naturals, d’Habitatge i Rehabilitació de Vilanova i la Geltrú.

La vetllada va començar amb la visita guiada al Celler Ferré Catasús, seguida d’una copa de benvinguda per a la vuitantena d’assistents al restaurant, on es van fer els parlaments de les autoritats. Com ja és habitual, al llarg de la trobada es va fer el tradicional reconeixement dels 25 anys de professió d’alguns dels col·legiats i col·legiades.

PUBLICITAT