Cercar Error

El Cateb obre una campanya per arribar a tots els arquitectes tècnics

  El Col·legi de l’Arquitectura Tècnica de Barcelona ha iniciat una campanya per arribar a tots aquelles i aquells arquitectes…

 

El Col·legi de l’Arquitectura Tècnica de Barcelona ha iniciat una campanya per arribar a tots aquelles i aquells arquitectes tècnics professionals que trobaran en el Cateb serveis que els ajudaran en el seu desenvolupament laboral. El cateb consta de 6.500 arquitectes tècnics col·legiats a tota la província.

Hereus dels antics mestres d’obra i els aparelladors, els arquitectes tècnics són especialistes apassionats en l’art de construir. La seva tasca és convertir projectes en realitats, garantint la qualitat dels edificis i el seu impacte en l’entorn i en la vida dels ciutadans.

L’objectiu de la campanya “Descobreix els motius per col·legiar-se” és arribar a tots els professionals desplegats arreu del país, que ja saben que aquesta és una de les poques professions que, pel seu impacte en la vida de la ciutadania, està regulada per llei. És per això que la col·legiació és imprescindible per poder exercir. Fem molt visibles els avantatges dels serveis i propostes que des del Col·legi i des de cada delegació territorial es duen a terme envers la qualitat de la feina de l’arquitecte tècnic i el prestigi de la professió.

Tots els i les interessades trobaran la informació al web que el Cateb ha habilitat al respecte  (https://documents.cateb.cat/Web/landings/collegiacio/index.html)

PUBLICITAT