Cercar Error
Vull col·legiar-me

El Col·legi de l’Arquitectura Tècnica convoca un concurs d’idees per renovar la seva seu barcelonina

El Col·legi de l’Arquitectura Tècnica de Barcelona (Cateb) ha convocat un concurs d’idees per renovar la seva seu central de Barcelona.

Barcelona, 5 de desembre de 2022.- El Col·legi de l’Arquitectura Tècnica de Barcelona (Cateb) ha convocat un concurs d’idees per renovar la seva seu central de Barcelona. Al concurs poden participar professionals titulats i estudiats d’arquitectura tècnica, d’arquitectura o d’altres disciplines del disseny de l’àmbit de l’edificació i sense requerir experiència professional prèvia. La data límit per presentar les propostes és el 28 de febrer.

Segons el president del Cateb, Celestí Ventura, “la darrera reforma de l’edifici va produir-se abans dels Jocs Olímpics, i ningú millor que els arquitectes tècnics sabem que tot  evoluciona, que tot canvia i que, per tant, cal adaptar a unes exigències tecnològiques, ambientals aleshores inexistents i a una forma de veure el món d’acord amb la de les noves generacions de professionals. Hem de saber canviar al ritme del món per seguir sent rellevants”.

El Cateb atorgarà tres premis de 6.000, 3.000 i 2.000 a les propostes millor valorades. Els criteris de selecció seran l’originalitat de la proposta d’intervenció i la forma en què aquesta s’enfoca a donar resposta a les necessitats de les generacions més joves, sense deixar de banda els més grans; així com la integració de les noves tecnologies en l’ús dels espais, la relació amb l’entorn urbà més proper i com la intervenció contribueix a obrir el Cateb i la professió a la societat.

El col·legi celebrarà el propvinent 19 de desembre una vídeo-trobada informativa per a totes aquelles persones interessades.

PUBLICITAT