Cercar Error

Isabel Pagonabarraga, nova directora general del Cateb

La nova directora general és la primera dona que exercirà aquest càrrec a la institució catalana en 84 anys

El Cateb (Col·legi de l’Arquitectura Tècnica de Barcelona) té nova directora General. Isabel Pagonabarraga liderarà, junt amb l’equip humà del Cateb i sota la presidència de Celestí Ventura, el present i els plans de futur de la institució de referència de l’arquitectura tècnica a Catalunya. 

Isabel Pagonabarraga, la primera dona que exercirà aquest càrrec a la institució de l’arquitectura tècnica des que el Cateb es fa fundar l’any 1940, és llicenciada en Economia i Administració d’Empreses per la Universitat Pompeu Fabra. La nova directora general ve d’exercir més de 9 anys com a Gerent General de l’escola Jesuïtes de Sarrià i té una llarga trajectòria en la gestió i lideratge de grans institucions i equips humans.      

El president del Col·legi de l’Arquitectura Tècnica de Barcelona, Celestí Ventura ha celebrat l’arribada d’Isabel Pagonabarraga: “Des del Cateb, agraïm la bona feina feta per l’anterior director general, Óscar Garcia, i donem la benvinguda a la nova directora que ens ajudarà a desenvolupar tot el pla estratègic del Cateb, a seguir creixent en col·legiats i en els serveis que la institució ofereix a una professió imprescindible per la societat”.

PUBLICITAT