Cercar Error

La carrera solidària del Cateb arriba als 54.000 km i aconsegueix més de 10.000 euros per a la Fundació Banc dels Aliments

En la seva 4a edició la carrera solidària Atrapa Km ha comptat amb participants de totes les delegacions i de la seu central en Barcelona

2 d’abril de 2024

El passat 1 d’abril va finalitzar la Cursa solidària entre delegacions i seu central de Barcelona del Cateb, on la motivació principal, des del 22 de març, era aconseguir el màxim de quilòmetres possibles entre professionals i simpatitzants, corrent, caminant, en bicicleta, nedant o esquiant. Se4 n’han aconseguit 53.710 km, gairebé un 38% més que en l’edició del 2023. Tot un rècord de kms i participants ( al voltant de 700) per tot el món (des de França, Alemanya, Itàlia, Països Baixos, o Espanya, fins al continent americà).

Atrapa km és una oportunitat de mostrar l’esperit solidari del Cateb i de contribuir a difondre els valors d’una entitat com és el Banc dels Aliments que té com a objectius principals la lluita contra el malbaratament alimentari a través de la recuperació d’excedents alimentaris aptes per al consum humà i la lluita contra la pobresa alimentària, fent arribar els aliments recuperats a persones en situació de precarietat del nostre entorn.

Gràcies als patrocinadors, Certis, empresa constructora, Cots i Claret, Escalauvint construcció, Hercal, Rehatec, Siscol Geotècnia, G3 i Transparenta, transformarem aquests km en € (10.742 €) que entregarem al Banc d’Aliments.

PUBLICITAT