Cercar Error

La seu del Cateb de Granollers acull l’exposició de maquetes basades en el concepte “Cases-Arbre”

La mostra presenta maquetes fetes per alumnes de 3r de l'ESO de l'Institut la Vall del Tenes de Santa Eulàlia de Ronçana

La mostra presenta maquetes fetes per alumnes de 3r de l’ESO de l’Institut la Vall del Tenes de Santa Eulàlia de Ronçana

La seu del Cateb (Col·legi de l’Arquitectura Tècnica de Barcelona) del Vallès Oriental i ubicada a Granollers presenta la mostra “Tree house”, duta a terme per alumnes de 3r de l’ESO de l’Institut La Vall del Tenes de Santa Eulàlia de Ronçana, i que planteja una sèrie de maquetes basades en el concepte de “Cases Arbre”.

L’exposició, una nova proposta d’aquest Institut que s’exposa al Cateb després de l’èxit de la mostra que al mes de febrer plantejava una sèrie de maquetes basades en el concepte d’arquitectura impossible, vol transmetre la idea de construcció 100% sostenible com un estil d’edificar de manera responsable i prioritzant els ecodissenys.

Construccions creatives i responsables amb el medi ambient

El delegat de la seu del Cateb al Vallès Oriental, Josep Lluís Sala Sanguino, posa en valor la tasca duta a terme pels joves alumnes de Santa Eulàlia de Ronçana: “Exposicions com aquesta ens permeten gaudir de la creativitat dels alumnes i ens fan veure la capacitat dels més joves a l’hora d’optimitzar i trobar solucions arquitectòniques, sempre posant en primer lloc els recursos naturals i respectant al màxim el medi ambient i, per tant, els seus habitants. L’exposició ens mostra com aquests arquitectes tècnics del futur pensen en una arquitectura verda que ajuda a cuidar el nostre entorn. Temes d’actualitat com la sequera que patim es veu reflectida en les seves creacions”.

PUBLICITAT